樓主: doggoddoggod
打印 上一主題 下一主題
收起左側

戰地記者 第一手訪問[恐懼] 自認玩緊恐懼ac 145#

有咩好貼?
~恨-仔~ 發表於 4-5-2010 09:40

比我知係你玩緊嚕^^
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 170# 散散=]

起game有勢力有咩用架?網絡世界咋ma
你可以做到d乜野出黎?論洗錢落game到 唔及你啦
你都曾經成名過架喎 唔好唔記得 <敗家仔>
即使你做幾多野 都係冇用
ac又唔係我玩 你搞到巨商 滿成風雨
都與我無關。

你要搞成點 係你閣下既事
講到自己咁勁 你未一樣係自大狂

真係可喜可悲。

最後:你話我反骨 我諗係掛
game既野我唔需要同你真感情,
我喜歡同你玩攻心計!!你咬我食?
回復 支持 反對

回復  散散=]

你 ...
退熱貼 發表於 5-5-2010 14:09

我諗巨商入面.. 除左恐懼你同另外一個走數狗之外..

冇咩人會俾人追擊咁耐.. 可見你真係值得為自己所作所為【歡呼】!

另外.. 依家巨商冇滿(城)風雨.. 請勿自以為是..
回復 支持 反對

恐懼呢隻AC唔理幾手, 一日玩商一我都唔知比佢好日子過
散散=] 發表於 5-5-2010 04:58

佢點25你?
同埋..我之前以為豬兜同你,係同一個人==
回復 支持 反對

回復  散散=]

你 ...
退熱貼 發表於 5-5-2010 02:09 PM

我係玩錢落GAME 你都係一樣嫁喳狗哥- - 你吹我有錢 你羨慕?? 我玩咁耐巨商,未見過一個人好似你咁~咁狗lol 玩錢係我自由嫁姐~ 同埋你又知D錢係我呀爸呀媽比我? 敗家仔呢個形容詞你比較合適囉
你要玩攻心計,連攻心計係乜都知講呢個字做乜.... 你咁鐘意玩,我咪玩城介囉,  唔好自欺欺人...真感情?? 我對每人個都係咁 巨商識我既朋友個個知我有情  -口- 我想搵一個信得過既人打理團,我搵你
我唔信得過你邊個幫你出城介搵人比你代升嫁- -' 想當日我城介幫你搵人比你升2轉而家我用城介令你AC冇得反身, 你咬我食??網路世界有勢力@_@ , 玩左5年巨商都係對過一隻 [[   走狗  ]] 顯示過所有實力表現既行為,你都算大支野,我係隻狗身上做咁多野,漢陽江戶都有你名,你自豪先係啦狗哥!_! 我都好想有咁多人識呀
回復 支持 反對